torsdag 10 november 2011

Danmarkresan

Hej!
 
Här skrivs, idag, lite text om Köpenhamns besöket och lite kort om varför vi valt att skriva om respektive plats.
Edvard skriver om Örestad eftersom han varit där flera gånger tidigare, bland annat med danskan på studiebesök. Han har ett stort intresse för BMX, vilket underlättar då ett av sakerna i Örestad som ska tas upp är just deras kända BMX-bana.
Fredrik skriver om Nyhavn. Efter att ha kollat på ställen att äta ute på i Köpenhamn och fråga runt ungdomar 16-24 anser vi att det är det absolut mest attraktiva stället att äta på. Det fanns andra ställen som var billigare men här var utan tvekan mysigast och godast mat.
Jens skriver om Ströget. Köpenhamns motsvarighet till Malmös gågatan som löper genom stan. Denna gatan är otrolig för shopping. Här finns alla olika möjliga affärer att handla i. Det som skulle kunna konkurera med Ströget är Örestads Field's, som Edvard kommer att nämna i sin text om Örestad.
Victor skriver om Tivoli och lite kort om andra museer/nöjesparker. Ett ¨måste¨ att ha kollat på om man varit i Köpenhamn. Det funkar både till att fördriva tiden under en dag eller ha det trevligt med en pojk-/flickvän.
 
//Gruppen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar